top of page
Speeltuin Kinderweelde

Speeltuin Kinderweelde in Meerhout, de perfecte plek voor verjaardagsfeestjes

Organiseer uw verjaardagsfeest bij Speeltuin Kinderweelde

Is uw kind binnenkort jarig en wilt u een verjaardagsfeest organiseren voor uw kind en zijn vriendjes? Een verjaardagsfeestje in Speeltuin Kinderweelde is er een die uw kind nooit meer zal vergeten. Verjaardagsfeestjes in een speeltuin geven kinderen de ruimte om te rennen en te spelen zonder dat het voor de volwassenen uit de hand loopt. U zult het ook geweldig vinden hoe makkelijk het is om alles op te zetten en iedereen te vermaken als u al leuke speeltoestellen heeft voor de gasten.

In Speeltuin Kinderweelde kunnen kinderen spelen, klimmen en dansen, en de volwassenen kunnen rustig genieten van een drankje. Iedereen gelukkig!

foto5.jpg
foto6.jpg
achtergr5.jpg

Hoe reserveert u een verjaardagsfeest bij Speeltuin Kinderweelde?

Heeft u interesse om het verjaardagsfeest van uw kind bij Speeltuin Kinderweelde te houden? Dat kan zeker! Reserveer op voorhand via het contactformulier. Zo weten we wanneer en met hoeveel kinderen we u mogen verwachten. Bij aankomst zullen onze medewerkers u en uw kinderen graag verwelkomen. Voor het feest mag u gerust eigen eten voorzien. Indien gewenst kunt u hotdogworstjes of pannenkoeken opwarmen in onze microwave. Dranken, chips en snoep moeten bij ons besteld worden. Hiervoor worden democratische prijzen gevraagd. Voor alle kinderen hebben we een groot assortiment aan gezonde dranken en frisdranken. Ook ijsjes zijn te koop. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoeveel kinderen er komen en of ze een ouder of broertje of zusje meenemen. Er is genoeg ruimte voor iedereen.

Speeltuin Kinderweelde

CONTACT

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verjaardagsfeest bij Speeltuin Kinderweelde in Meerhout?
Neem contact met ons op voor informatie. 

bottom of page