top of page
Speeltuin Kinderweelde

Verhuur van zalen bij Speeltuin Kinderweelde in Meerhout

Organiseer uw familiefeesten bij Speeltuin Kinderweelde

Wilt u een babyborrel organiseren of een communiefeest? Niet alleen zoekt u een geschikte plaats waar u iets kunt eten, maar het liefst wilt u ook entertainment voor de kinderen in de familie. Bij Speeltuin Kinderweelde kunt u nu ook feestzalen afhuren voor het organiseren van al uw familiefeesten, communiefeesten, babyborrels en lentefeesten. Zo hoeven uw kinderen geen volledige dag rustig op een stoel te blijven zitten en amuseren ze zich in onze speeltuin terwijl u met de familie geniet. Onze zalen zijn enkel ter huur voor familie-evenementen en niet voor fuiven. 

Kies voor het huren van een zaal bij Speeltuin Kinderweelde en zorg voor een wow-factor bij de kinderen van uw familie. We hebben namelijk alles in huis om ze een feestelijke dag te bezorgen op uw feest. 

Organiseer familiefeesten
Twee zalen - familiefeest
 Speeltuin Kinderweelde

Twee zalen voor uw feest

Speeltuin Kinderweelde beschikt over twee verschillende zalen die te huur zijn voor uw familiefeest. Onze grootste zaal De Schob biedt plaats voor zo’n honderd personen en kan worden gehuurd voor € 250,- (poetsen inbegrepen). Daarnaast hebben we ook de kleinere zaal ‘t Schooleke voor vijftig personen. Deze zaal kan worden gehuurd voor € 200,- (inclusief poetsen). In beide gevallen is het verplicht om de drank bij ons af te nemen. Deze zetten we voor u gekoeld klaar en wordt achteraf afgerekend. Voor uw evenement mag u wel zelf eten voorzien. Indien gewenst helpen we u graag met het plaatsen van een BBQ. Een foodtruck of frituur is toegelaten.

info
Speeltuin Kinderweelde

CONTACT

Wilt u graag een feestzaal huren bij Speeltuin Kinderweelde in Meerhout voor het organiseren van uw babyborrel of lentefeest? Neem contact met ons op. 

bottom of page