top of page
Speeltuin Kinderweelde

Speeltuin Kinderweelde in Meerhout, het ideale uitje voor uw kinderen

Speeltuin met meer dan vijftig speeltuigen

Een bezoek aan een speeltuin is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind. Er zijn zoveel redenen om spelen en bewegen aan te moedigen. Het verbetert de fysieke en mentale gezondheid en kan de sociale vaardigheden van uw kind helpen ontwikkelen. Kinderen hebben dit alles nodig om nieuwe ervaringen op te doen, ongestructureerd te kunnen spelen en nieuwe mensen te leren kennen. Bij Speeltuin Kinderweelde trachten we al deze voordelen aan te bieden aan onze jonge bezoekers. 
Onze speeltuin bevat meer dan vijftig verschillende speeltuigen waardoor er voldoende uitdaging en plezier is voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. De grootte van de speeltuin laat dan weer toe dat er heel wat kinderen aanwezig kunnen zijn waardoor uw kind niet alleen fysiek wordt uitgedaagd, maar de ervaring ook kan delen met leeftijdsgenootjes.

meer dan vijftig speeltuigen
Speeltuin
Speeltuin Kinderweelde

Een plek voor een namiddag vol plezier

De speeltuin is doorheen de jaren uitgebreid door vrijwilligers en onlangs is deze ook volledig vernieuwd. Alle speeltuigen zijn volledig in orde met de huidige veiligheidswetgeving en voorschriften. Hierdoor kunnen uw kinderen naar hartenlust ravotten en kunt u als ouder dit aanschouwen zonder zorgen.

Om ervoor te zorgen dat uw kind alle kans krijgt om gerust te spelen, raden we aan hem of haar te kleden om buiten te spelen. Kies voor gesloten schoenen om de voeten van uw kind te beschermen. Ook wordt losse kleding het best vermeden om te voorkomen dat ze ergens aan blijven haken. En bovenal: kies voor kleding die vies mag worden zodat uw kind zich helemaal kan laten gaan.

info
Vernieuwde speeltuin in Meerhout

CONTACT

Wilt u meer weten over onze vernieuwde speeltuin in Meerhout? Kom gerust langs bij Speeltuin Kinderweelde. 

bottom of page